LIKe my bLog .juz smiLe and CLICK LIKe.

Friday, October 19, 2012

camping ! xD



hi , selamat kepagian semua ! xD hari ini bangun awal,mudahmudahan rezeki masuk , *amin* urrgg indak lama kita cuti suda kan ? wakakaka, nannana tinggal 2 minggu lebih lagi kakak2 and abang2akan mmenghadapi  SPM kan ? ba GUDLUCK k? youall pasti akan berjaya kalau berusaha ! k jum masuk ke title, mawk ceta skits sal camping nii , anu ba dari awal tahun lagi ak ikut camping pengakap, siuk la jgks bab besa suda ba cmping2 nii start dri form 1 ak memang giler camping >.< suka ba camping dapat buat aktivit yg best drpda buat benda yg ndak bgs kan ? erm, dapat kawan baru heee , kalau diingat tyme ak ikut camping di Malanggan,tuarankan tyme 2009 or 2010 ndak ingt o,hee terus rindu nii sama aktivitinya , tyme tu budak pengakap semuanya bersatu hati indak gaduh2 pokoknya semua berkwan baik k ? paling siuk tyme aktivi dalam hutan,hampir lagi group kami tu sesat nasibla ada terjumpa skip ba kalo ndak mesti kami bermalam sejaa nii di hutan >.< , jungle trekkingnya siukla jugak bab kami harus limpas jambatan gantung utk pegi hutan jalan2 , ngee~ pastu setiap hari aktivitinya padat giler~ ikut flying fox yang sngat menyeramkan , tinggi giler beb ! bergegar lutut i , :D disana jugak ak makin rapat sma ahli pengakap kami macam adik beradik sejaa, lepak samasama, makan samasama, sakit pon samasama, haha demi mawk berehat dri aktiviti kami sengaja garu2 ini kaki sama tangan supaya dapt ikut kawanku pegi klinik bab dea kena gatal2 , :D 1 hari suntuk tidur dikhemah ! , sumpah ak rindu btoul tu camping , tandasnya bersih makanannya oke jgk and and yang paling best semua pesertanya peramah belaka! heee trs jadi rindu sama skip2 disana dan suda tentula rindu jgk sama kwan2 lama kan ? anduk ;') besar ba suda dorang ,sory teda gambar ba, andu ilang pendriftku ,:D sekali b'pengakap, selama'y berpengakap . *insyaallah* , eh ak ada dengar nii ada manusia2 yg bilang kawan pengakp'ku trip jadi SKIP ? waakaka, kesian ba kamu nii, salah sangka kamu jo, indak pernahla plk dea trip jadi skip k ? harap maklum . thankyou , fitnah tu lebih kejam dripada membunuh .  sekian saja cerita hari ini, besok2 kita sambung lagi k ? bye !:*

khamsamidah sebab sudi baca .likelah kalo suke .

1 comment:

  1. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete

silalah komen kalau sudi ♥ saya sedia membalasnya♥